Signering Sanchez är bra för Manchester United
نوشته شده توسط : messi

Manchester United undertecknade den chilenska vännen Sanchez från Arsenal i vinter. Manchester United återvände mycket pengar för att få Sanchez. Men United-fans var då överens om att det här är en bra affär, men Manchester United-chefer tror inte det.

Enligt rapporter klagade ledande Manchester United-tjänstemän om Mourinhos övning av att underteckna Sanchez i vinter när de deltog i Premier League-sändarkonferensen. De trodde att undertecknandet av Sanchez hade återvänt ett enormt pris, inte bara bryter lagets lönestruktur, men gjorde också laget förlorat Mkhitaryan.

Men Manchester United gjorde inte riktigt ångra det. Även om Sanchez gjorde Manchester United tillbaka ett stort pris, men Manchester United är inte utan vinst. Andra säger inte att sedan Sanchez gick med, har uppmärksamhet och försäljning av tröjor överträffat Neymar. När det gäller faktorer är detta helt fördelaktigt för Manchester United. Vad mer är, när det är sommar, även om Sanchez kan erhållas gratis, kommer Manchester United inte nödvändigtvis att underteckna honom.

Varje spelare som kommer till ett nytt lag har en anpassningsprocess, och Sanchez är inget undantag. Efter att han helt anpassat sig till Manchester Uniteds taktik, kanske Manchester United-chefer inte tror det. Dessutom, om saker har hänt, har de ingen ånger, eller ge Sanchez någon tid. Kanske i framtiden kommer du att upptäcka att signering Sanchez kan vara det mest korrekta valet! Dessutom hoppas vi också att Sanchez kan bära den Chile landslagströja för att uppnå bra resultat i internationella tävlingar!





:: برچسب‌ها: Chile landslagströja,Signering Sanchez är bra för Manchester United ,
:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 18 اسفند 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: